✅ Gratis verzending vanaf €600,-  ✅ Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden! ✅ Uit voorraad leverbaar
Pokémon TCG
 Mijn Account

Herroepingsrecht

Je hebt het recht (herroepingsrecht) het product tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan, na ontvangst bij en controle door PokéMania, het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen.
Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via [email protected] vermeld hierbij het order nummer.

Het product dient compleet te zijn en in de oorspronkelijke verpakking te zitten. Producten die beschadigd zijn of waarvan de verpakking geopend is of incompleet zijn, komen niet voor restitutie in aanmerking.
Onze kaart gerelateerde producten ( boosterboxen, elite trainer boxen, collectors boxen, theme decks etc) worden “factory sealed” verkocht en om in aanmerking te komen voor restitutie op deze producten dient de factory seal nog intact te zijn.

Dit recht geldt alleen voor consumenten en niet voor bedrijven.

Hoe zend ik een product retour?

Het product kan alleen in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor je eigen rekening. Wij zullen het bedrag na ontvangst van de teruggezonden goederen binnen 14 dagen crediteren, mits het product in goede staat retour ontvangen is.

TIP: Verpak je artikel stevig, Het liefst in de originele doos.

PokéMania

Adres: Havenstraat 29
8574SG Bakhuizen, NL
Contact
© 2020 – 2024 PokéMania
usercart